0876 779 383

Телефони за контакти

0897 855 706

Офсетов печат и номерация

ИМПЕРА ПРИНТ ПРЕДЛАГА УСЛУГАТА ОФСЕТОВ ПЕЧАТ

Ние предлагаме услага за офсетов печат тип- листов, като той може да бъде както едноцветен, така и многоцветен, според нуждите и заданията на вас, нашите клиенти.

Нашата фирма е специализирана в отпечатването на транспортни и сертифицирани документи и реализираме и отпечатваме същите за клиенти от цяла България.

Приемаме и отпечатваме поръчки на химизирана - бяла и цветна хартия, както и офсетова, по-тънки и по-обемни грамажи. Работим с вестникарска и обемна хартия в отпечатването на книжни тиражи и архивни бланки.

Изработваме фактури, протоколи, договори, квитанции, товарителници, ордери, персонализирани бланки, дипляни, листовки, каталози и др..

Предлагаме услугата номерация и перфорация към отпечатаните артикули, както и имаме възможност да сложим или да ги подвържем с мека корица или твърда подвързия.

Част от предлаганите артикули - падове, протоколи, бланки, асистент блокчета.

Химизирани кочани
Гаранционни карти
Протоколи за автомобили

Какво е офсетов печат?

Офсетов печат е технология използваща пластини – т. нар. плаки, обикновено изработени от алуминий, които се използват за прехвърляне на изображение върху гумена повърхност, а след това чрез „търкаляне“, нанася изображението върху лист хартия. Нарича се офсет, тъй като мастилото не се прехвърля директно върху хартията.

Офсетовият печат е най-добрия избор, когато са необходими по-големи производствени тиражи, и осигурява точно възпроизвеждане на цветовете и професионално изглеждащ печат.

Какво е номерация?

Номерацията е отпечатване на поредни номера върху полиграфически изделия - фактури, актове, протоколи, разписки, касови бележки, бланки, брошури, стикери, етикети, гаранционни карти и други, и е една от техниките за защита от фалшифициране. Чрез нея се улеснява проследяването на различните документи.

Номерацията се поставя чрез номератори – директно чрез печатарската машина. Пред номерацията може да се постави и серия.

Някои предимства на офсетовия печат:

  • Големи количества тиражи могат да бъдат отпечатани с доста ниска стойност на разходите
  • Колкото повече се отпечатва, толкова по-евтина е цената на бройка
  • Може да се използва голямо разнообразие от хартия
  • Голямо разнообразие от професионални мастила, както и на т. нар. Металик или Pantone цветове са на разположение на клиента
  • Възможно най-високо качество на печат, с големи подробности и прецизност на цветовете.
  Телефон: + 359 2/936 75 04,
  + 359 884 845 380
  Моника Симеонова: + 359 897 855 706
  Борис Василев: + 359 876 779 383
  © 2014 - 2020 Всички права запазени