БългарскиЗащо да изберете нас

Ако погледнем реално, печатната и рекламна дейност развити от Фирма Импера Принт съответства на целия печатен и рекламен бизнес. „Бизнеса е еднакъв“, но за нас разликата е в детайлите и принципите на лоялност и коректност. В продължение на няколко години заложихме имено на това. Изградихме една нова фирмена политика, следвана от  здравословна работна среда  и здрави работни отношения, между нас самите, и нашите клиенти и партньори, които днес можем да кажем отговорно, че са не само работни, а и нещо повече. Когато хората полагат в твоите ръце нуждите си от реклама и печат и очакват да получат желаното, трябва да вложиш нещо повече от материалното и видимото, за да постигнеш това и ние го твърдим  от собствения ни опит.  Именно на този вариант се спряхме и вложихме  усилия и търпение, плащайки висока цена в личен фирмен план, но сега сме възнаградени с лоялност и коректност като водещ и основен принцип в просъществуването и дейността на фирма Импера Принт. Когато не се възхваляваш сам  и не си поставяш оценката само според своите собствени виждания, можеш да стъпиш на истината за това кой всъщност си. Сега нашата равносметка е силният ръст на клиентите ни, множеството препратки и препоръки към работата на Импера Принт и лоялност от наша страна. Когато това се случи почваш да разбираш, че има смисъл и цел да продължиш напред и да правиш това, което правиш защото то работи. Днес смело можем да споделим задоволството  на  нашите клиенти от продуктите и резултатите които им предоставяме. Голяма част от случващото се се дължи на Отношение. На много места пише, че клиента винаги има право. Това е така, но право без отношение е нещо като да правиш нещата на сила. Какво е нашето отношение? Отговорност и любов вложени в хартия и реклама, а  другото е нашата фирмена тайна, която се крие именно в детайлите, които имаме към клиентите по време на работния процес и дори и извън него. От позвъняването на клиента до предаване на готовата продукция и отзивите, влагаме общи усилия клиентите ни получават това Отношение. Нашата фирма няма компромис с качеството на предлаганите от нас продукти както на хартиен носител така и всеки артикул за рекламна цел. Държим много на срока на изработка, който даваме на клиента и правим всичко възможно да задоволим максимално изискванията, които той предявява. Днес това Отношение се превърна в запазения знак на Импера Принт и  Печатът от Лоялен Партнъор, който седи само и единствено в Короната с Трите Кръста.

                                      Борис Василев – Отговорник – Отдел клиенти, Реклама и Дистрибуция

 

 

Днес работим и отпечатваме върху хартия за нуждите на Авиокомпании, Специализирани Болници, Почистващи, Транспортни и Спедиторски дружества, Митнически Агенциии многобройни фирми и еднолични търговци, които използват отпечатаните от нас документи, формуляри, бланки и фактури както и ни гласуват доверие за отпечатъка на индивидуални или по образец изделия.

                                      Борис Василев – Отговорник – Отдел клиенти, Реклама и Дистрибуция

 

За да бъдем честни нещата с Рекламата, която Импера Принт предоставя като услуга  се развиха  бързо  и това се дължи  на нашите клиенти. Освен за печат и предпечат започнахме да получаваме запитвания за дизайн и рекламни дейности и смело разширихме дейноста си. Днес водим рекламни кампании на дружества и фирми, за които подсигуряваме от пишещи средства с печат и лого до изделия като хартиени торби с печат, картонени папки, визитки и тефтери с персонален стил и дизайн, и разбира се календари, които оформяме според желанието на клиента като влагаме Отношение.

Фирма Импера Принт има възможност да печата върху Офсетова и Химизирана хартия всичко за вашите нужди, както и да сложим номерация и перфорация като допълнение. По ваше желание можем да биговаме и щанцоваме, да поставим частичен или цялостен лак както и   ламинат в различни микрони, които да покриват  желания от вас резултат. С помощта на  дигиталния печат нямаме лимити и тиражни количества в отпечатването на визитки, флаери, гаранционни карти и брошури и затова ви предлагаме и тази услуга като опция с високо качество.

Вече отпечатахме няколко книги с ISBN номер, за които получихме положителни отзиви както за качеството на изпълнение, така и за издръжливоста при ежедневната експлотация на същите.

                                           Борис Василев – Отговорник – Отдел клиенти, Реклама и Дистрибуция

 

 

 Телефон: + 359 2/936 75 04
Моника Симеонова: + 359 897 855 706
Борис Василев: + 359 876 779 383